Onze mensen

We stellen u graag ons team voor. We zouden u kunnen vertellen over onze gedrevenheid. Over de waarde die we hechten aan vertrouwen, menselijkheid en vriendelijkheid. Over de inspiratie die we ontlenen aan nieuwe projecten, ambitieuze plannen en betrokken investeerders.

Maar al die zaken lenen zich niet zo voor woorden. Omdat ze simpelweg zoveel waard zijn als wat ú ervan ervaart. Daarom nodigen we u met veel plezier uit voor een persoonlijke kennismaking. Omdat u misschien óók benieuwd bent naar ‘de gezichten erachter’, ziet u hieronder ons team.

Johannes Mattiesing
Ondernemend en creatief enerzijds, gericht op de lange termijn anderzijds. Dat is Johannes. En daarmee stempelt hij als oprichter het karakter van FlexxInvestments. Een karakter waarin samenwerking en integriteit kernwoorden zijn.
Marlies Donker
Ze is enthousiast en optimistisch. Houdt van de dynamiek rond ambitieuze ontwikkelingsprojecten, maar geniet evenzeer van stabiele beleggingen. Als ze maar mensen ontmoet. Flexibel en tegelijk zorgvuldig draagt ze bij aan realisatie en exploitatie van vastgoed.
Martin Visser
Verbinding. Marktkennis. Meer dan dertig jaar ervaring. Dat brengt Martin mee in de samenwerking. Met oog voor detail zet hij woorden om in daden, ideeën in projecten en prognoses in rendement. Gestructureerd en met het gezamenlijke doel in het oog.
Bart Nieuwenhuis
Nauwkeurig, accuraat en procesgericht: met Bart in ons team zijn wij én bent u verzekerd van een kloppende administratie, waarbij Bart altijd onderzoekt hoe we het proces nóg efficiënter in kunnen richten.
Erna Beukens
Erna fungeert als het organisatorische middelpunt van ons kantoor. Met haar uitstekende organisatorische vaardigheden, aanstekelijke enthousiasme en scherp financieel inzicht zorgt ze dat alles op kantoor gaat zoals het moet gaan.
“We zijn meer van de duurzame dubbeltjes dan van de snelle kwartjes”

– Johannes Mattiesing, partner FlexxInvestments

“We zijn meer van de duurzame dubbeltjes dan van de snelle kwartjes”

– Johannes Mattiesing, partner FlexxInvestments

Raad van commissarissen

FlexxInvestments heeft 3 leden benoemd tot de Raad van Commissarissen. Zij brengen een schat aan kennis en ervaring met zich mee, waardoor de strategische koers en het bestuur van het bedrijf verder versterkt worden. Graag laten we u kennismaken met Charlotte van Velten, Joost Grootenhuis en Maarten van Ginkel.

Charlotte RVC Flexxinvestments
Charlotte van Velten
Een mediator met een kritische blik. Een achtergrond in het notariaat, 10 jaar ervaring als hoofd Juridische Zaken bij destijds één van de grootste winkelvastgoedbeleggers van Europa en inmiddels al 14 jaar succesvol als jurist met haar eigen privaatrechtelijke vastgoedadviespraktijk. Een klankbord voor het team van FlexxInvestments.
Maarten RVC Flexxinvestments
Maarten van Ginkel
Voormalig accountant en ex-partner bij PwC. Als belegger bij FlexxInvestments betrokken geraakt bij de professionalisering van het bedrijf. Zet zich graag in om de belangen van alle betrokkenen in beeld te hebben en deze recht te doen bij de inhoudelijke afwegingen.
Joost RVC Flexxinvestments
Joost Grootenhuis
Vastgoedondernemer, adviseur en toezichthouder bij diverse trajecten voor bedrijfsovernames en startups. Bestuurslid van een vastgoedvereniging. Wil graag een bijdrage leveren aan de volgende stap van FlexxInvestments.

HET GEHEIM VAN EEN HOGE VLUCHT

Samen voor de lange termijn gaan. De blik op de horizon. In wisselende formaties recht op het doel af. Liever met uithoudingsvermogen, dan met uitputtende snelheid. Zo investeren we. Ons logo verbeeldt het.

We houden ervan bij FlexxInvestments. Langetermijnrelaties. Dúrven investeren – maar wel doordacht. Samen met anderen. Daadkrachtig, pragmatisch en in onderlinge verbinding. Die manier van werken kenmerkt FlexxInvestments, sinds de oprichting door Johannes Mattiesing in 2015. Idem door die werkwijze hebben we ons de achterliggende jaren kunnen verbinden aan betrouwbare investeerders, partners en huurders. Waardevolle relaties waarvoor we ons verantwoordelijk voelen.

Al nemen onze investeringen een hoge vlucht en groeien we gestaag, we houden onze korte lijnen in stand. Snel schakelen is goud waard. Of het nu gaat om de acquisitie van een nieuwe positie, een deal sluiten met een grote afnemer of eventjes kracht bijzetten om een achterstallige huur te innen. De combinatie van ondernemerschap en vertrouwen houdt ons daarbij op de gulden middenweg. Zonder waaghalzerij én zonder passiviteit. We kunnen ons voorstellen dat u dat aanspreekt.

VASTGOED INVESTERINGSPLAN

VRAAG DE BROCHURE AAN

VASTGOED INVESTERINGSPLAN

VRAAG DE BROCHURE AAN

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht.
Geen vergunningplicht voor deze activiteit