Ondernemerschap maakt het verschil, we weten dat iets niet vanzelf groeit.

In 2013 richtte Johannes Mattiesing FlexxInvestments op. De gedachte was dat ‘stenen’ een goede belegging zijn voor later. Een relatief veilige manier om – buiten het monetaire systeem – vermogen te laten groeien. Dat ging goed. Door een samenloop van kansen en contacten kreeg onze organisatie al gauw een grotere schaal. De portefeuille groeide aanzienlijk en verschillende succesvolle deals bewezen dat onze aanpak werkte. Geen aanpak die gokt op goed geluk, maar die gebaseerd is op solide waardeontwikkeling.

Lange termijnrelaties zijn waardevol

De oorspronkelijke gedachte – vermogen voor later – bleef onze visie stempelen. Zeker, onze portefeuille is dynamisch en soms komt het ideale verkoopmoment van een pand al relatief snel na aankoop. Maar het uitgangspunt is dat we denken op de lange termijn. Daar horen lange termijnrelaties bij. Met investeerders als u, maar ook met de huurders van de panden.

Ondernemerschap maakt het verschil

Johannes is een ervaren ondernemer. En ook dát geeft ons een eigen karakter. We weten dat iets niet vanzelf groeit. We benaderen onze huurders dan ook ondernemend en actief. Zij zijn uiteindelijk het fundament van elke business case. Daarom willen we hen kennen, in hun wensen voorzien, actief meedenken in hun huisvestingsbehoeften én een tijdige huurbetaling vanzelfsprekend maken. Het geheim? Dat is een eenvoudige formule, die elke ondernemer kent: er bovenop zitten. Er energie insteken. En niet alleen in geldstromen denken, maar in mensen. Daarom hebben we regelmatig persoonlijk contact met onze huurders en zorgen we voor een optimaal samenspel.

Het geheim? Dat is een eenvoudige formule, die elke ondernemer kent: er bovenop zitten. Er energie insteken. En niet alleen in geldstromen denken, maar in mensen.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag de brochure aan!