flexxinvestments beleggen in vertrouwen

FlexxInvestments groeit met vertrouwen, maar wat als het misgaat?

Het gaat goed met FlexxInvestments. De investeringsmaatschappij uit Bodegraven ziet dat de stabiele strategie – zorg voor vertrouwen, kies voor zekerheid en bouw relaties op – zijn vruchten afwerpt. ‘We zien nog steeds een groei in investeerders’, zegt Johannes Mattiesing. ‘En met de toenemende interesse krijgen we ook steeds vaker vragen. Die willen we natuurlijk zo helder mogelijk beantwoorden.’

FlexxInvestments, gestart in 2015, belegt in de vastgoedmarkt met behulp van investeerders. Het is vandaag de dag immers zonde om geld op een bankrekening te laten staan: verrekend met de inflatie wordt geld dat stilstaat steeds minder waard. En iedereen die meer dan 100.000 euro op zijn of haar rekening heeft staan, moet er zelfs rente over betálen. Door deze strenge regelingen weten steeds meer pientere particulieren hun weg naar investeringsmaatschappijen te vinden. FlexxInvestments biedt in die markt een zeer gunstig rendement van 5%, met een rotsvaste basis, flexibele voorwaarden en tegelijkertijd een persoonlijke mentaliteit.

“We zien nog steeds een groei in investeerders”

Autoriteit Financiële Markten

In investeringsland houdt de Autoriteit Financiële Markten (AFM) toezicht op de financiële markten. De AFM onderscheidt 2 soorten beleggers: professionele beleggers en niet-professionele beleggers. Een professionele belegger, die belegt vanaf 100.000 euro, wordt geacht verstandig en zelfstandig genoeg te zijn, om buiten dit toezicht om vrij te kunnen handelen. Hoewel de AFM goed werk doet, biedt deze autoriteit voor beleggers geen zekerheid of garantie. De AFM checkt in principe alleen of een investeringsmaatschappij aan de eisen voldoet, maar biedt voor investeerders geen financieel vangnet.

Zekerheid van een hypotheek

Bij FlexxInvestments wordt het beste van twee werelden samengebracht. Het geld dat wordt geïnvesteerd, minimaal 100.000 euro, wordt direct, dus zonder tussenpersoon, overgemaakt aan FlexxInvestments. De inleg wordt via een hypotheek verbonden aan daadwerkelijk vastgoed. Die hypotheek wordt door een notaris uitgevoerd en biedt, ook in het onwaarschijnlijke geval dat er iets negatiefs zou gebeuren met FlexxInvestments, wél een vangnet. Er zit namelijk een waarde vast aan die inleg: het gebouw en de grond. Omdat investeerders ook de hypotheekhouders zijn komt de waarde van dat vastgoed ze toe als investeerder. En dat geeft veel meer zekerheid, in tegenstelling tot de AFM.

“De belangen voor de beleggers en onszelf zijn dus gelijk”

Vasthouden aan zekerheid

De vaste rente van 5% wordt door FlexxInvestments al jarenlang gecommuniceerd én uitgekeerd. Door een zorgvuldig investeringsbeleid van ervaren specialisten kiest de organisatie uitsluitend voor stabiele objecten. Er wordt streng gekeurd op duurzame huurcontracten, degelijke huurders, alternatieve aanwendbaarheid van vastgoed (een bedrijvenpand dat mag worden omgebouwd tot woningen bijvoorbeeld) en kwalitatieve gebouwen. Door deze standvastige keuzes op vastgoedgebied zal de inkomstenstroom ook bij een eventuele instabiele vastgoedmarkt doorgaan. Het probleem bevindt zich dan immers uitsluitend op papier: gebouwen blijven staan, huurders houden behoefte aan hun woon- of werkplek en investeerders krijgen hun uitbetalingen gewoon op tijd binnen. Dat is het fijne en veilige van vastgoed. Nog nooit heeft een investeerder van FlexxInvestments zijn of haar uitbetaling te laat ontvangen – en als het aan de experts van FlexxInvestments ligt, blijft dat ook zo. Het bedrijf bezit veel vastgoed, waarvan soms ook panden van de hand worden gedaan met een forse overwaarde. Met die overwaarde wordt tegelijkertijd gebouwd aan een financiële buffer die weer opnieuw wordt geïnvesteerd. “Wij werken dus ook voor een deel met eigen geld en zijn dus belegger in onze eigen onderneming. De belangen voor de beleggers en onszelf zijn dus gelijk”

Recht in de ogen kijken

Natuurlijk staat of valt een samenwerking in deze branche met vertrouwen. Daarom wil FlexxInvestments elke investeerder ieder jaar minimaal een keer spreken. Gewoon, vertrouwd, met een kop koffie, de gang van zaken doornemen als die wens er is. Vragen over de voorwaarden? Of gewoon een update over het vastgoed? Niemand is een nummertje: dat wordt geregeld! En als investeerders hun geld in het uiterste geval tóch vroegtijdig terug zouden willen hebben nog voor het contract officieel is afgelopen, zorgt een flexibele opzegtermijn van maximaal drie maanden daarvoor. Zo weet iedereen waar ze aan toe zijn. Een stabiele en veilige keus, met een persoonlijke touch, tot in lengte van dagen. Met vertrouwen investeren, zo vast als een huis! Zo kennen we elkaar.

Vastgoed Investeringsplan

Samen met u creëren we aansprekende rendementen. Wilt u meer informatie over beleggen in vastgoed met 5% vaste rente? Download dan ons Vastgoed Investeringsplan!
Download het Vastgoed Investeringsplan

Vastgoed Investeringsplan

Samen met u creëren we aansprekende rendementen. Wilt u meer informatie over beleggen in vastgoed met 5% vaste rente? Download dan ons Vastgoed Investeringsplan!
Download het Vastgoed Investeringsplan

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht.
Geen vergunningplicht voor deze activiteit