Graag stellen wij onze Junior Financial Controller aan u voor: Bart Nieuwenhuis.

Een jonge financial controller met ambitie

Bart studeerde aan de Haagse Hogeschool en vervult nu zijn huidige functie bij FlexxInvestments, waar hij verantwoordelijk is voor het financiële beleid van FlexxInvestments. In dit artikel vertelt hij hoe hij zijn weg vond naar het bedrijf en wat hem drijft in zijn rol.

Interesse in beleggen

Bart, 21 jaar oud, is geen doorsnee jonge professional. Hij studeerde aan de Haagse Hogeschool, waar hij zijn Bachelor’s degree in Business Economics behaalde. Tijdens zijn opleiding werden twee jaren beïnvloed door de COVID-19 pandemie, wat hem extra tijd gaf om zijn interesses te verkennen. In 2019 begon hij met het bestuderen van beleggen met een focus op diverse beleggingscategorieën.

Deze interesses leidde hem naar het vakgebied van financiële analyse, waar hij stage liep en werkte als een fundamenteel analist bij een vermogensbeheerder. Na deze ervaring besloot Bart een andere weg in te gaan en ging hij op zoek naar nieuwe uitdagingen. “Door mijn ervaring kwam ik erachter hoe belangrijk het is om gespreid te investeren in meerdere assets en niet alles op een paard in te zetten. De volatiliteit van effecten heeft mij laten zien hoe snel een bedrijf kan groeien, maar ook hoe snel het fout kan gaan, wat ten koste kan gaan van de continuïteit van de onderneming. Ik ben dus op zoek gegaan naar een bedrijf dat investeert in stabielere assets, waarbij de garantie is dat het er over 100 jaar nog is en dat er nog markt voor is.”

Vastgoed zal er altijd zijn

“Bij FlexxInvestments kopen we niet om te kopen, maar we bouwen een portefeuille op die goed bij ons past en bedoeld is als lange termijn belegging ofwel een investering met visie. Ik ben er trots op dat ik bijdraag aan de transparantie van de beleggingen in cijfers voor alle stakeholders van FlexxInvestments.”

Persoonlijke ontwikkeling

Op zoek naar een afstudeerstage, bezocht Bart FlexxInvestments en vond daar een welkome omgeving om zijn talenten verder te ontwikkelen. Sindsdien vervult hij een cruciale rol in het bedrijf en draagt hij inmiddels de verantwoordelijkheid voor de financiële werkzaamheden. “Het team werkt nauw samen om deze uitdaging aan te gaan. Ik heb veel verantwoordelijkheden, maar tegelijk ook goede begeleiding. Het is een fijn team om in te werken.” aldus Bart.

FlexxInvestments vindt het belangrijk om kansen te bieden aan werknemers. Het is een omgeving waarin professionals snel kunnen leren en groeien. Het bedrijf stimuleert groei, leermogelijkheden, en betrokkenheid bij diverse aspecten van het bedrijfsleven. Bart voegt toe: “Er is veel ruimte voor mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling”.

Een toekomst bij FlexxInvestments

De toekomst ziet er veelbelovend uit. Bart benadrukt dat wat hij het meest waardeert aan zijn werk bij FlexxInvestments de veelzijdigheid ervan is. “Ik ben niet alleen bezig met cijfers”, vertelt hij, “maar ik word ook betrokken bij het beoordelen van panden en heb regelmatig overleg met diverse belanghebbenden binnen het bedrijf. Hierdoor ontdekte ik al snel dat ik graag meer doe dan alleen bezig zijn met cijfers. Verder houd ik mij binnen FlexxInvestments meer bezig met het verder automatiseren en inrichten van processen.”

Als het gaat om zijn toekomstbeeld, is hij vastberaden om te blijven groeien in zijn huidige positie en meer ervaring op te doen in zijn vakgebied. Bart is enthousiast over de mogelijkheden die FlexxInvestments hem biedt. Hij beschouwt het als een kans om zich te kunnen ontwikkelen en zijn eigen doelen te verwezenlijken en kijkt vol verwachting uit naar wat de toekomst hem zal brengen.

Ook bij FlexxInvestments zijn ze heel blij met hem in het team. Johannes, collega en partner binnen FlexxInvestments: “Bart is een geweldig voorbeeld van een veelbelovende jonge professional die zijn passie voor financiën en beleggen combineert met een serieuze werkethiek. Bij FlexxInvestments zijn we heel blij met zijn voortdurende groei en bijdrage aan ons team. Mocht u vragen hebben aan Bart, dan staat hij u graag te woord. Zo kennen we elkaar.”

Vastgoed Investeringsplan

Samen met u creëren we aansprekende rendementen. Wilt u meer informatie over beleggen in vastgoed met 5% vaste rente? Download dan ons Vastgoed Investeringsplan!
Download het Vastgoed Investeringsplan

Vastgoed Investeringsplan

Samen met u creëren we aansprekende rendementen. Wilt u meer informatie over beleggen in vastgoed met 5% vaste rente? Download dan ons Vastgoed Investeringsplan!
Download het Vastgoed Investeringsplan

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht.
Geen vergunningplicht voor deze activiteit