Rendement voor investeerders FlexxInvestments onveranderd stabiel

Naarmate de tijd verstrijkt, begint de beleggingsformule van FlexxInvestments uit te blinken als stabiele winstmaker. De meeste investeerders profiteren al jarenlang van een vast rendement van 5 procent op hun vermogen. Johannes herhaalt zijn lijfspreuk nog maar eens: ‘Beter duurzame dubbeltjes dan vluchtige kwartjes’.

Op de vermogensmarkt gelden dezelfde regels als op elke andere markt. Is de vraag groter dan het aanbod? Dan stijgt de prijs. Is er meer aanbod van vermogen dan vraag? Dan daalt de prijs.

Schaars vastgoed

“Er is op dit moment veel geld beschikbaar voor investeringen”, stelt Marlies. “Het vinden van aantrekkelijk geprijsd vastgoed met goede rendementsperspectieven, is daarentegen een uitdaging. Vastgoed kopen kan altijd; maar wij willen waarde kunnen toevoegen aan een pand én die vervolgens samen met de investeerders verzilveren. Ik verzeker je dat het aanbod van geschikte projecten dan niet groot is in Nederland.”

Negatieve rentes

Die situatie op de vermogensmarkt is voor ijverige spaarders en ambitieuze beleggers voelbaar. De tijd dat banken je probeerden over te halen om spaargeld te stallen, is allang voorbij. Steeds meer banken berekenen negatieve rentes, en dat voor steeds lagere tegoeden. Wie meer dan 100.000 euro wil parkeren, betaalt bij steeds meer banken jaarlijks ‘parkeergeld’. Negatieve rentes van 0,5 procent lijken standaard te worden.

Stabiel rendement

Ook veel investeringsmaatschappijen hebben bakzeil moeten halen. Grote beloften, rendementspercentages van tot 8 of 10 procent en andere winstpakkers zijn ineengeschrompeld tot beleggingsproducten met een karige 2 of 3 procent rendement. “Dat is op zichzelf niet erg: zo werkt de markt”, stelt Johannes gerust. “Maar wij komen met onze investeerders liever tot een constant rendement; als je ergens je vermogen parkeert, is het prettig om op de lange termijn een stabiel rendement te hebben. Dat beloven wij al jaren: 5 procent rendement op onze investeringen in vastgoed. Daar heeft de coronacrisis ook niets aan veranderd.”

Kleinschalig en persoonlijk

Steeds meer beleggers ontdekken de aanpak van het in Bodegraven gevestigde FlexxInvestments. Het huiselijk-chique ingerichte kantoor, gevestigd in een karakteristiek pand langs de Oude Rijn, ademt de sfeer waarin Marlies zaken wil doen. “Kleinschalig én professioneel, met vooruitziende blik, aandacht voor relaties en rust”, zo typeert hij FlexxInvestments.

Enkele investeerders gezocht

“De afgelopen jaren hebben we zo met veel investeerders persoonlijke relaties opgebouwd, zowel met vermogende particulieren als ondernemers. Samen met hen investeren we in een mooie portefeuille Nederlands vastgoed. Omdat we weer een paar echte FlexxInvestments-aankopen hebben gedaan, is er weer ruimte voor enkele investeerders die 100.000 of meer willen beleggen. Welkom!”

Vastgoed Investeringsplan

Samen met u creëren we aansprekende rendementen. Wilt u meer informatie over beleggen in vastgoed met 5% vaste rente? Download dan ons Vastgoed Investeringsplan!

Download het Vastgoed Investeringsplan

Vastgoed Investeringsplan

Samen met u creëren we aansprekende rendementen. Wilt u meer informatie over beleggen in vastgoed met 5% vaste rente? Download dan ons Vastgoed Investeringsplan!

Download het Vastgoed Investeringsplan

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht.
Geen vergunningplicht voor deze activiteit