Elk jaar 5% rendement, gegarandeerd!

Als u samen met ons in vastgoed investeert, bouwt u mee aan goed rendement voor uzelf. Een rendement waar spaarrentes bij verbleken, terwijl u niet de risico’s loopt van speculatieve beleggers.

Laten we duidelijk zijn: theoretisch is geld nergens helemaal veilig. De economie kán onverwacht (snel) in een malaise komen. De vastgoedmarkt kán tegen alle voorspellingen in het slop raken. Wereldgebeurtenissen kúnnen een groot deel van de waarde doen verdampen. Het kan allemaal. En daarom kiezen wij voor een investeringsbeleid dat realistisch is en onder normale omstandigheden (waarbij dips en mindere tijden ook horen) zeer solide is. De kern?

Extra zekerheid

  • We investeren zelf minstens 10% in elk pand; dit is notarieel vastgelegd als achtergesteld vermogen. Bij een sterke waardedaling is de eerste ‘klap’ voor ons.
  • Elk jaar lossen we 5% van het bancaire financieringsdeel af. Dat betekent: elk jaar 5% meer onderpand voor de beleggers.

Het laat zich raden dat het door beleggers geïnvesteerd vermogen vrijwel altijd gedekt blijft door de actuele waarde van het pand. Zelfs bij relatief sterke waardedalingen. Het resultaat is dat we u een veilige investering én solide rendement kunnen beloven.

Goede voorwaarden

Natuurlijk maken we met u persoonlijk afspraken over de voorwaarden waaronder u deelneemt in investeringen. Daarbij gelden de volgende uitgangspunten:

Uitgangspunten

  • U krijgt elk jaar 5% rendement en na vijf jaar nog eens 5% bonusrendement. Dat komt neer op effectief 6% rendement voor elke euro die vijf jaar beschikbaar is.
  • Dit rendement is gegarandeerd. Dat wil zeggen: ook als de kasstromen even tegenvallen, bijvoorbeeld door tijdelijke leegstand, ontvangt u gewoon uw rendement.
  • U ontvangt uw geld elk kwartaal, voor of op de laatste werkdag; stipt op tijd. • Uw inleg is minimaal 100.000 euro.
  • Het heeft onze voorkeur dat uw vermogen langere tijd beschikbaar is. In overleg met u stellen we echter breekopties vast, zodat u op tussentijdse momenten ervoor kunt kiezen uit te stappen.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag de brochure aan!