Bedrijfspand Gouda

Bedrijfsgebouw met ca. 3055 m² vloeroppervlakte is gelegen op een zichtlocatie op het bedrijventerrein Gouwestroom aan de N207 en op circa 3 km afstand van de snelwegen. Het pand wordt volledig gehuurd door de Bouwmaat.

Bedrijfspand Gouda
Marconistraat 27
Gouda

Bedrijfspand Bodegraven

Bedrijfsgebouw met in totaal 4.638 m² vloeroppervlakte. De bedrijfsruimte bestaat uit een productie-, opslag-, expeditie-, koel- en spoelruimte. De eigentijdse kantoorruimte bestaat o.a. uit een representatieve entree/hal, kantoren, spreekkamers en vergaderruimte. De huurder LaBan Foods B.V. heeft een huurcontract tot en met 2030.

Bedrijfspand Bodegraven
Spanjeweg 20
Bodegraven

Kantoorpand Rotterdam

Uniek gelegen kantoorgebouw (met bijna 9.000 m² vloeroppervlakte) nabij het stadion ‘De Kuip’ met uitzicht over de Maas en Rotterdam Centrum. Het object is voor 80% verhuurd.

Kantoorpand Rotterdam
Stadionweg 43
Rotterdam

Kantoorpand Almere

Eigentijds bedrijfsgebouw gelegen op businesspark ‘Gooise Poort’. Gesitueerd aan de A6 en uitstekend bereikbaar vanaf de uitvalswegen. In 2014 is het pand volledig verbouwd en gemoderniseerd. Er is een huurcontract gesloten tot en met 2024 met Sennheiser Nederland.

Kantoorpand Almere
Tunerstraat 2
Almere

Kantoorpand Gouda

Een kleinschalig multi-tenant kantoorgebouw met drie bouwlagen. De locatie is goed bereikbaar vanaf de A2. In 2008 is het pand volledig verbouwd en gemoderniseerd. Op de begane grond is het hoofdkantoor van CheckMark gevestigd. Het advies- en ingenieursbureau Kuiper&Burger huurt de kantoren op de 1e verdieping en op de 2e verdieping is Muller advocaten gevestigd.

Kantoorpand Gouda
Graaf Florisweg 69
Gouda

Kantoorpand Bodegraven

Royaal en zeer eigentijds gebouw. Op de begane grond is de Rabobank en Restaurant De Munt gevestigd. De 1e en 2e verdieping zijn verhuurd aan Businesscenter ‘De Markt’ met ruim 30 werkplekken, flexxplekken en diverse vergader- en trainingsruimten.

Kantoorpand Bodegraven
Marktstraat 1-7
Bodegraven

Bedrijfspand Tilburg

Bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit 5 bedrijfshallen met kantoorruimte. Gelegen op bedrijventerrein Vossenberg welke zich kenmerkt door de grote diversiteit aan bedrijven. Het pand is verhuurd aan 5 huurders in de autorevisie/technische dienstverlening.

Bedrijfspand Tilburg
Rheastraat 39-42, Herastraat 39a-41 1
Tilburg

Bedrijfspand Elst

Modern bedrijfspand met 2.378 m² vloeroppervlakte. Het pand is sinds de bouw in 2010 verhuurd als luxe sportcentrum, het huurcontract loopt tot en met 2027. De afwerking is hoogwaardig en luxe uitgevoerd. Gelegen in de gemeente Overbetuwe in de wijk De Kersenbongerd nabij de Rijksweg Zuid naar de A15.

Bedrijfspand Elst
Hoenderik 7
Elst

Bedrijfspand Almere

Op bedrijvenpark ‘Veluwsekant-Oost’ langs de A6 gelegen representatief vrijstaand bedrijfsgebouw. Het gebouw heeft een representatieve entree en is flexibel in te delen. Het pand is verhuurd aan 4 huurders in de zakelijke dienstverlening en ICT branche.

Bedrijfspand Almere
Jool-Hulstraat 2-14
Almere

Als eerste weten wanneer er een nieuw project op handen is?

Laat hieronder uw e-mailadres achter en we houden u op de hoogte.